Onsdagseftermiddag

                                            Datum: 2010-04-07 Tid: 18:32:10 Kategori: Blandat
Sådärja!

Nu var informationsträffen avklarad och den var inte riktigt lika hemsk som jag hade tänkt mig - den var värre! Skämt åsido så gav den i alla fall en hel del information (så lämpligt!!) och nu känner jag mig mer säker på vad jag ska göra, och hur det ska gå till! Den lille busen i magen höll igång för fullt under hela föreläsningen och min mage stod åt alla håll. Så gulligt. ♥

Det höll på i 1 ½ timme, sedan gick jag och Johan och köpte spray till mamma, ett svart linne i strl L till mig, tog ut pengar och fikade på rådhuscaféet. Jag blir alltid lika sur efter att jag fikat ute. Beställer man exempelvis ett wienerbröd (som jag gjorde nu) så får man alltid det fulaste. Den där goda, gula krämen på wienerbrödet ni vet... den existerade inte på detta! Trots att jag först vägrade, så bjöd älsklingen på fikat. Tack!

Solen sken förut och det var helt underbart! Vet ni vad jag såg? De allra första bladen av vitsippor!! Så underbart att de äntligen tittar fram. Finns det något finare än en lövskog där solen skiner igenom träden och hela marken är täckt av de underbara små vita blommorna? Jag tvivlar..Dock tycker jag att alla årstider har sin charm, jag älskar dem alla!

I morgon (på morgonen) så har jag prov i religion. Jag har inte läst på något idag, så det lär gå åt fanders. Jag kommer glömma bort allting och få IG. :( Jag har heller inte tid att plugga ikväll, för det är bra på tv ända fram till 21:00. Det kanske inte låter så sent, och att jag då kan plugga efter det. Men se det kan jag inte, för en gravid människa som jag måste lägga sig tidigt...Fast äh, jag får ta mig tid ändå. Herregud jag kan väl lägga mig 22? Eller 22:30. Det fixar sig nog. ;D

Nu, hamburgare!
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: