Soliga april

                                            Datum: 2010-04-13 Tid: 16:42:53 Kategori: Vardagslyx
Solen skiner idag igen, dock är det inte riktigt lika varmt ute idag som igår. Den röda dunjackan fick i alla fall stanna hemma idag och min gamla (förra året) skinnjacka fick åka på istället. Den gick självklart inte att stänga, men det brukar jag inte göra annars heller så det gjorde ju inget. Det är så UNDERBART med sol, jag HOPPAS att det håller i sig året ut! Det kanske dock är omöjligt..

Idag kommer Nellys nya bur!! Jag ser fram emot det med spänning för jag tror att hon kommer tycka om den (den har ju två våningar!!). Pappa (som ska ta med den hem) kommer nog tyvärr inte hem på en stund bara för jag tror att han skulle lämna ett paket hos farmor. Då stannar han antagligen där och fikar/äter eller nåt.. Farmor var ju nämligen med på IKEA i lördags och köpte sig ett nytt soffbord som inte gick in i hennes bil. Tur att vi har ett eget släp nu så att man kan använda det lite när som utan att behöva hyra ett hela tiden!!

Lilla bebisen rör sig som aldrig förr nu för tiden! Haha, det känns lite kul eftersom den nu i de här veckorna enligt de flesta internetsidorna ska börja ligga mer stilla pga. platsbrist. Antingen är bebisen väldigt vig och får därmed plats, eller så är den så pass liten att den fortfararande får rum att sparka och ha sig. Huvudet är ungefär lika stort som min handflata nu har jag i alla fall känt, rumpan är också något sånt, lite större kanske. ;)

Nikon D200//100412


1 kommentarer                                                                                                                    
  Emma

Tack så mycket! :D

dina bilder va oxå jättefina =)

2010-04-14 l 10:36:31
Blogg/hemsida: http://emja.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: