Blommor & sportlov

                                            Datum: 2010-02-12 Tid: 17:00:45 Kategori: Foton

 

 

Tog en liten bild på en halvt vissen tulpan tidigare idag. Bladen trillar av allt eftersom, men den här bilden blev helt okej ändå! :} Jag ska försöka komma in i min fotarperiod igen, det är ju faktiskt roligt när man väl är igång!

 

Från och med idag har jag sportlov. Vart tog de 7 första veckorna under det här året vägen? :O Jag minns det ju som igår när jag stod där uppe på Billingen och kikade på raketer med Johan, hans mamma och hans morbror! Jösses vad tiden går. Inte nog med det så är det endast 99 dagar kvar till beräknat födelsedatum idag. Kan tyckas mycket i och för sig, men det är i alla fall tvåsiffrigt! Härligt! Jag längtar till min och Johans lilla bebis.

 

Med tanke på allt som fortfarande kan hända där inne i magen (man ska inte tänka så, men i alla fall..) så har jag inte köpt något till den lilla/lille ännu. Dock har jag fått en massa fina saker av Emelie, som hennes småsyskon inte längre behöver. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så fick jag lite leksaker och nallar, och idag fick jag en stor kasse fylld med filtar, örngott, täcken, kuddar osv. Kanon ju, för jag kan medge att det nog inte är det första jag tänker på när jag tänker på en liten bebis. Men nu har jag det, och slipper köpa det det första jag gör eftersom jag antagligen lär märka att det kommer att behövas! :} TACK! :D

 

Fredag idag, vilket är en fantastisk dag. Cajsa och Marie kommer hit lite senare vilket ska bli väldigt trevligt. Det är inte alltför ofta vi ses. :/ Från att ha gått i samma klass i 3 år (jag och Cajsa i 6 år), till att gå i tre olika skolor i två olika städer. Men, vi ses i alla fall ibland, och hellre det än ingen gång alls! :O Mina små frön

0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: