Projektarbetet rullar på!

                                            Datum: 2010-02-11 Tid: 18:32:34 Kategori: School
Hejsan vänner :)

Uppdaterade aldrig bloggen igår eftersom jag sov i Skövde med min lilla nos. På grund av att vi skulle fixa med projektarbetet så blev det mycket smidigare att vara kvar i samma stad och slippa komma hem sent på kvällen. Det är så skönt nu, med projektarbetet! Vi har verkligen kommit igång!

Igår vid 14:30 var jag, Anton & Emelie på plats på Benidorm i Skövde för att fråga lite om restaurangen och sådär. Vi tre har ett UF-företag vid namn Smaklökarna UF och vår idé är att skapa en recept/kokbok över populära restauranger och fik i Skaraborg! Lät det krångligt? ;P Vi gick i alla fall runt till lita olika ställen i Skövde igår och fick en hel del smarriga recept och bilder som vi sedan ska använda oss av i vår bok.

De var trevliga på samtliga ställen, men ingenting slår stämningen på Mangos. Vi fick finfina bilder på 2 rätter, som vi sedan fick äta upp! Rätterna var chilimarinerad oxfilé och baconlindad fläskfilé med guacamole och mango. Sjukt gott, särskilt oxfilén...och mangon! ;)

Nästa vecka ska jag & Anton åka runt till olika tryckerier för att höra oss för lite. Försöka hitta bra priser bland annat. Tyvärr är ju såntdär verkligen inte billigt...;/ Den 20 mars är det ju mässa i Tidaholm och då ska boken vara färdigtryckt och godkänd! Herregud säger jag, hoppas att vi hinner och att den blir bra.






0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: