She's so high

                                            Datum: 2010-02-28 Tid: 20:46:49 Kategori: Videos

Tal Bachman - She's so high

Låten är helt enkelt fantastisk! Jag har kommit på mig själv med att ibland tycka om när killar kommer upp i högre tonarter...Dock tycker jag ännu mer om när det är riktiga basröster. ;) Det låter så manligt!
Jag sitter i min säng just nu med den bärbara datorn, och hade faktiskt tänkt slå på en film - Juno. Har redan sett den en gång men kände att jag kanske skulle ge den en chans till. Fast nej, nu orkar jag inte med det.

Missan har fått för sig att det är riktigt skönt att ligga på handdukarna inne på toan och sova. Dock slängde jag ut henne förut när det var dags för mig att nyttja den. Jag åt nämligen kolpudding till middag idag, och det säger väl sig självt..Hon var minsann lite sur över att bli ivägkörd från sin sköna säng, men i efterhand skulle hon nog ha tackat mig, haha.

Eftersom jag känner mig fruktansvärt risig fortfarande så tar jag en senare buss in till skolan i morrn. Skippar en lektion och är med på de "viktiga" istället. Ska dock inte klaga på skolan nu när den alldeles snart är över. Jag får se tjusningen i att åka buss 80 min/dag för att ta mig dit och hem, se tjusningen i att få läxor och vara lite smått ängslig över kommande prov, tycka om lärarna och helt enkelt gilla läget! Om bara ett par månader är jag därifrån, och mycket ska ha hunnits med. JAG HINNER INTE VARA SJUK NU!

Vi hörs i morrn, då dras en vinnare av designutlottningen! ♥
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: