Hur stor är chansen (risken)?

                                            Datum: 2010-01-30 Tid: 22:05:29 Kategori: Sjukt/roligt

Jag satt och läste i en Hänt Extra-tidning förut när jag kommer till sidan Mänskligt. Rubriken på sidan löd:

"Mina tvillingar har två olika pappor!"

Ingressen var följande: När Mia Washington 20, födde tvillingar hade hon ingen aning om att de hade två olika pappor. Hon fick veta sanningen först när hennes fästman James Harrison 45, insisterade på ett DNA-test...

Detta kändes ju lite speciellt tänkte jag, så jag läste vidare och fick sedan reda på att hon helt enkelt hade varit otrogen. Inom loppet av 2 dagar låg hon med 2 män, och på något märkligt vis blev hon gravid med båda två. Haha, det känns ju nästan lite komiskt! Som tur var så var hennes fästman snäll och förlät henne, och agerar nu pappa till båda tvillingpojkarna eftersom pappan (den som Mia var otrogen med) till den ena av barnen inte vet om att han har ett barn!

(Jag lägger det här inlägget under kategorin 'Fun stuff' eftersom det är en rätt ovanlig grej det här. Det är nog antagligen inte särskilt roligt för varken Mia eller James, men lite komiskt är det allt!)
1 kommentarer                                                                                                                    
  Milja

Haha, vad hemskt för den ungen med en annorlunda pappa när han växer upp och känner typ att "jag är så annorlunda från alla andra i familjen, undra varför?!" och tror att det är ingenting, för att sedan få reda på att han har en annan pappa x''D

2010-01-31 l 10:35:49
Blogg/hemsida: http://rawrsaidthelion.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: