Mysigt med Johan

                                            Datum: 2010-01-29 Tid: 14:18:36 Kategori: Blandat

Ännu en härlig fredag, bestående av endast en lektion i samhällskunskap.

Igår efter skolan (efter det fruktade provet som det för övrigt inte gick något vidare med..) så begav jag mig av till min Johan ♥. Vi tittade lite på tv, jag gjorde klart naturkunskapsuppgiften och skickade in, drack coca cola, åt bullar (jag åt bullar..) & mackor och tittade självklart på Robinson! Som jag sagt tidigare så är jag helt fast i det programmet, FAN att det snart är slut. Ett avsnitt kvar liksom! :P Jag undrar verkligen vem som tar hem det hela... jag har ingen som helst aning. Inte ens en gissning!

Efter Robinson så tog vi oss ett bad med en massa skum, men jag står fast vid vad jag har sagt tidigare: ett varmt bad är bara skönt de första 3 minuterna, sedan blir det för varmt! I alla fall för varmt för mig. En halvtimme stod jag ut, sedan fick det vara nog! ;D Jag undrar vad bebisen tyckte om det...han/hon kanske älskade det? :D Jag är nog ingen människa som skulle trivas i ett varmt land, utan jag vill ha en medeltemperetur på kanske.. 20 grader? Med andra ord passar Sverige mig alldeles utmärkt. Hoppas att inte klimatet förändras för fort bara, då blir jag ledsen.

Trots att rummet vi sov i sägs vara hemsökt av onda ting (kan man säga så? Hmm.. kanske inte förresten) så kunde jag sova skönt! Jag vaknade bara en gång av att någon höll på att strypa mig, men sedan somnade jag om igen! Okej... där ljög jag. Jag vaknade, men jag vet inte varför. Kanske låg jag obehagligt eller också berodde det på den hemska drömmen jag hade! Vidrig. Förresten, varför råkar jag aldrig ut för något "spännande" eller mystiskt som jag sedan kan berätta om? Jag är så otroligt vanlig, så tråkig. Stackars lilla bebis med en så tråkig mamma, men det blir nog bra ändå! Något kanske händer i mitt liv snart som jag sedan kan berätta om för mitt lilla barn så att det ser upp till mig! ;)

En mörk bild på mig, tagen för lite mer än en vecka sedan. Magen är betyder större nu om ni frågar mig! En bild kommer upp på söndag, när jag går in i vecka 25! :)

0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: