Omprov; Företagsekonomi B

                                            Datum: 2010-01-12 Tid: 14:50:56 Kategori: Blandat

Ursäkta den dåliga uppdateringen, jag ska skärpa mig!

Jag kom alldeles nyss hem från skolan vilken jag egentligen är ledig ifrån idag. Dock gjorde jag ett omprov i företagsekonomi B eftersom jag sumpade det första. Den här gången var provet nästan lite för lätt, så jag tror jag sumpade det också eftersom jag antagligen krånglade till det för mycket.

Just nu sitter jag nere vid datorn med en nysande katt i fåtöljen bredvid. Nelly springer ikapp med sig själv (?) i kökssoffan och Missan blir lika överraskad varje gång hon hör ljudet av klor som dras mot tyget. Haha. Kan det vara så att Missan är pälsdjursallergiker, med tanke på nysarna alltså? Fast hon själv är ju ett djur...med päls..Aja, det tåls att fundera på!
Update: nu ramlade Nelly ner från soffan och bakom högtalaren. Hennes hjärta började banka så mycket att hon nu ligger och tar igen sig i soffan igen, i ren chock.

Jag kan skriva hur mycket som helst om de små liven, de är så roliga. Men det blir antagligen inte så roligt för er att läsa. Det är mycket roligare när man ser det IRL, så att säga.

Tog 12:25 bussen hem i alla fall (tack Fanny för skjutsen till rese!:D) och hoppade av vid Johan. Han satt och försökte spela in lite låtar, men jag kom och störde..
Han är så duktig, och jag känner mig så värdelös varje gång jag inser hur kass jag är i jämförelse! :D Åh andra sidan så tränar jag ju inte lika mycket, vill inte träna så mycket, så jag ska inte klaga! :}

Nu ska jag göra andra saker, hör av mig senare igen! :}
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: