Onsdagen 27/1 -10

                                            Datum: 2010-01-27 Tid: 16:44:55 Kategori: Blandat

Halloj i snöovädret! :}

Jag sitter i min säng och har precis druckit te, det var gott! När man har gått en lång promenad så kan det alltid vara skönt med något varmt i kroppen. ;) Med tanke på att mitt nya schema nu är i full gång så betyder detta att jag har 3 riktigt långa håltimmar varje vecka, och på håltimman idag stack jag & Anton hem till honom. Vi var där i max 10 min och jag hann bland annat att väga mig och se lite på Mia & Klara.

Kan ni gissa vad jag vägde..?

70.9 kg visade vågen på. Det är så underbart att väga sig när man är gravid, för då behöver jag inte få dåligt samvete över att den visar liite för mycket. Nu är det bara roligt tycker jag, när man ser att det tar sig! Jag hade nog faktiskt fått lite panik om jag hade stått kvar på samma vikt som innan...
Nåväl, efter att både jag & Anton lättat på trycket på hans båda toaletter så gick vi till Prima och åt lunch. Efter den underbara lunchen som bestod av lövbiff för min del så gick vi tillbaka till skolan. Det var inte lätt kan jag säga, med tanke på att det hela tiden snöade och blåste. Den sista biten pulsade vi genom snön och jag blev så snöblind så jag höll på att ramla omkull. Dock klarade jag mig från att ramla, för den biten tog Anton hand om! ;D Haha!

Idag fyller min kusin 14 år också, grattis till honom! :D

Vad kan man mer fylla på detta underbara inlägg med..? Jag skulle ju faktiskt kunna berätta om en liten rolig händelse som inträffade tidigare idag, här hemma. Ett ljus stod tänt på bordet inne å vardagsrummet men ingen hade tänt det..Antingen måste vi ha glömt det igårkväll, eller också har någon annan liten varelse tänt det. Dock tror jag mer på det senare alternativet med tanke på att ljuset inte var varmt. Borde det inte vara rätt varmt om det varit tänt i över 10 timmar..?

Det är sådana små underliga händelser som förgyller min vardag när ingenting annat tycks göra det, haha. För övrigt glor folk på min mage, och det uppskattar jag inte. :P Fyfan vad jobbigt det är med folks blickar. ;O
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: