Planer om en framtida utbildning

                                            Datum: 2010-01-12 Tid: 21:49:48 Kategori: School

Åh, det är alldeles underbart att gå till skolan nu tycker jag!

I alla fall om man tänker som så att den snart är över...då kan man liksom njuta lite mer av vad man har för tillfället.
Precis nu innan vi fått det nya schemat så är allting ganska lugnt, jag har ett par inlämningar & prov framför mig, men herregud. Jag var knappt i skolan under hela höstterminen så vem är jag att klaga på att vara skoltrött? Nej, min teori är: går man inte till skolan = inte skoltrött. Det lät väl logiskt? :)

Jag funderar lite över hur jag ska lägga upp pluggandet till mina 2 prov som jag har på torsdag nästa vecka. Naturkunskap B & Företagsekonomi B. Båda proven är grymt viktiga, och det enda som kan hjälpa mig nu är om någon av lärarna får för sig att ändra dag...vilket inte lär ske!
Jag tror jag gör så att jag pluggar som ett as till naturkunskapen i helgen, och sedan lite varje dag. Det låter ju alldeles för bra för att vara sant, då jag antagligen kommer ha 'något viktigare för mig' de kvällarna..Men jag ska försöka i alla fall, och hoppas att det duger. Företagsekonomin får jag ta lite pö om pö..

Justde ja, jag fick hem en 'katalog' idag som handlade om högskolan i Jönköping. Ingenting som är aktuellt för mig eftersom jag hellre pluggar i Skövde (då har jag endast 3 mil att åka, istället för 7) men det var ändå spännande att titta. Just nu är jag ju inne på att plugga 3 år för att sedan räknas som sjuksköterska, men vi får väl se vad som händer. Dock är det ju inte sjuksköterska jag vill bli, utan barnmorska i så fall. Det innebär ytterligare 1 år vad jag har fattat för. Herregud, mitt lilla barn kommer ju ha hunnit ta studenten innan jag blir färdigutbildad, nästan i alla fall!
I alla fall så krävs det att man läst Naturkunskap B, Matte B & Samhällskunskap A. Därför får jag ligga i med den först- och sistnämnda nu så att jag kan nå mitt mål!

I morrn ska jag prata med syon i skolan hade jag tänkt, för jag har nämligen planer på att läsa in ett par kurser redan om ett år. Jag ska se ifall det över huvudtaget kan vara möjligt. Med tanke på att jag har hoppat av 2 kurser nu så får jag ingen fullvärdig gymnasieutbildning, och det suger kan jag säga. Därför tänker jag att jag vill läsa in det så snabbt som möjligt, och enligt vad jag har hört så ska det ju gå ganska snabbt att läsa in kurser, kanske bara ett par månader!
Om ett år är ju lilla bebisen ändå över ett halvår gammal, och då borde jag väl kunna läsa lite? :)

Nu ska jag smörja in min mage, så att jag inte får onödiga bristningar! :D
Puss & Kram
1 kommentarer                                                                                                                    
  /nina

I know! :P Jag önskar att jag inte var rädd, då skulle jag kunna tänka mig se nåt, om det inte var allt för skräckinjagande :P haha.. Ne men jag känner igen det där med att man känner sig iaktagen.. jag har till o med vaknat på nätterna av att det känns som om någon har en otrolig närvaro i rummet ..man blir ju förjäkla rädd dock :(

2010-01-12 l 22:13:57
Blogg/hemsida: http://naijson.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: