Skola, skola & åter skola!

                                            Datum: 2010-01-20 Tid: 20:53:22 Kategori: School
Hejsan :}

Just nu har jag fullt upp med allt som rör skolan. Det är prov hit och dit, inlämningar ska göras och lämnas in, marknadsundersökningar ska göras, kurser avslutas och nya ska påbörjas! Med andra ord finns det inte tid till så mycket annat just nu. Som jag skrivit tidigare så har jag Företagsekonomins sista prov i morgon, och det gäller att jag sätter det. Vet inte vad som händer annars faktiskt!

Skulle ju egentligen ha 2 prov i morgon, men jag prioriterar det som jag har i företagsekonomin just för att den kursen slutar sen. Det är otroligt jobbigt att läsa på lika mycket till två prov, faktiskt omöjligt! Även om jag först trodde att det kanske kunde gå. Dock ordnar det sig bra för då gör jag provet i naturkunskap nästa torsdag istället. Med andra ord skiter jag i det i morrn, och pluggar på företagsekonomin istället..

Fick reda på mitt svenskabetyg idag också, i Svenska B. Jag var otroligt nervös innan och hade faktiskt ingen aning om vad jag skulle få. Om det skulle bli ett VG eller ett MVG. Dock behövde jag egentligen inte oroa mig, för jag fick det sistnämnda, det med 3 bokstäver i sig! Det här betyget känns väldigt mycket bättre än exempelvis det jag fick i Näthandel, för det här är jag i alla fall värd. Trots att jag stannade hemma många dagar pga. spyor till höger & vänster så klarade jag det ändå, och till och med läraren var överraskad! Haha. Hur som helst så är jag riktigt glad, för nu är jag uppe i 5 MVG totalt. Betydligt sämre än många andra, men också betydligt bättre än många andra. Jag är en medelmåtta, kan man lugnt säga. ;P
Dock har jag faktiskt aldrig fjäskat för en lärare för att få ett bra betyg, och det är jag stolt över. :}

Nu ska jag plugga, pusspuss
1 kommentarer                                                                                                                    
  Em

Jag tror inte att man kan fjäska till sig ett betyg faktiskt. Bara för att man har det svårt så ska man inte få ett mvg för att det är synd om den. Och det fattar lärarna också. Men de som mår dåligt kämpar så sjukt jävla mycket, och lyckas. Tänka dig vilken lycka det blir!

2010-01-20 l 21:29:40
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: