Tisdagen den 19/1 -10

                                            Datum: 2010-01-19 Tid: 12:25:16 Kategori: Blandat
God morgon på er :)

Jag vaknade vid 11 idag av att telefonen ringde, och jag blev så jäkla rädd för jag trodde att klockan var 1! Får alltid panik när jag sovit för länge...
Dock vaknade jag redan vid 6 i morse utav en vrålhungrig katt som gick och skrek på nedervåningen. Jag förstår inte hur hon kan vara så hungrig 24 timmar om dygnet..

Den som ringde var i alla fall Johan, som var påväg till skolan. ;} Vad lyxigt det känns då att jag inte behöver gå dit idag! På tal om skolan förresten så hade jag en sjuk dröm! Hela klassen satt i en sal och hade företagsekonomi (den kursen som jag har mitt sista prov i på torsdag!) och till min stora förvåning så fick jag STRECK i ämnet. Helt otroligt eftersom jag faktiskt har klarat alla prov och gjort alla inlämningar osv. (Förutom det senaste provet då som jag misslyckades med..) Även Anton fick streck, och vi förstod inte varför!? Men enligt läraren förtjänade vi inte mer av nån konstig anledning...:P Jag hoppas innerligt att vi båda kommer undan med ett liite högre betyg IRL, så att säga..

Jösses, dessa drömmar alltså. Väldigt ofta så drömmer jag om sådant som gör att jag tänker på det hela dagen sen. Otroligt jobbigt måste jag säga. Fast ofta säger ju min drömmar mig någonting, och den här drömmen kanske sa mig att jag borde plugga mer till provet...Nåväl, det ska bli! Jag har fasen pluggat varenda dag nu men ändå känns det inte som om jag lär mig något. Suck!

Det enda som är roligt att läsa om just nu, det är naturkunskapen. Det är ett roligt ämne tycker jag!! Intressant med alla kroppens delar och funktioner, betydligt mer intressant än samhällskunskap. Usch, det ämnet är ingen hit! ;/

Det här inlägget får handla om lite allt möjligt, så jag kan ju tillägga att igårkväll och även tidigt i morse så gjort bebisen kullerbyttor inne i magen på mig. Nu börjar det verkigen kännas, eftersom till och med magen ändrar form beroende på hur den ligger. Mys ♥ För övrigt så hatar jag att säga 'den', men jag vill inte ha reda på könet ändå! Det får bli en överraskning! ;)

Hörs sen, puss
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: