I morgon tar jag studenten!

                                            Datum: 2010-06-03 Tid: 21:45:12 Kategori: Vardagslyx
Kan man förresten säga att jag gör det? Tar man studenten även om man inte får något slutbetyg? Kanske inte.. hur som helst så slutar jag på IT-gymnasiet i alla fall. Jag ska dit en sväng och titta på alla mina vänner som antagligen kommer vara sjukt snygga i sina klänningar, det ska bli jättekul! Själv ska jag ha på mig linne och leggins... haha kanonbra! ;} Äh, det blir nog snyggt i alla fall, jag fick nya gladiatorsandaler idag! :}

Var som jag nämnde tidigare på BVC idag. Vi fick prata med barnmorskan om lite allt möjligt, bland annat blev det lite tal om Julias andranamn Ayla. Hon visste att namnet kom från Grottbjörnens folk och hon tyckte att det var jättefint, kul! :} Kanske skulle vi valt det som tilltalsnamn i alla fall..? Fast nä, Julia passar henne allra bäst. ♥
Vi mätte henne inte eftersom de på BVC vill att barnen i alla fall är en månad innan mätning, men vägde henne gjorde vi. 3810 g visade vågen och betyder att hon har ökat med 310 g sedan förra torsdagen (en vecka sedan). Skönt att allt är som det ska. Kerstin som barnmorskan hette berättade hur fin hon tyckte att Julia var och att det minsann var en rejäl bebis, allt såg bra ut. Lite läskigt att allt ser så bra ut hela tiden... när vänder det och börjar se dåligt ut?? Aldrig, förhoppningsvis!

Har ammat Julia hela dagen idag, ändå gick det ner 30 ml ersättning alldeles nyss. Jag förstår inte att hon är så hungrig! Nu sover hon i alla fall och jag tänkte göra detsamma. Sover ensam inatt eftersom Johan ska in till sin skola i morgon. Runt 8 i morgon åker vi in till Skövde och till skolan, jag hoppas verkligen att det blir så och att det inte blir några komplikationer med Julia (om hon är hungrig osv..)

Nu ska jag sova som sagt, pusspuss!

Haha en bild på ett får jag tog igår, inzoomat! Så jäkla sött!! ♥


1 kommentarer                                                                                                                    
  Anna Blomqvist

Åh, vad alla tar studenten! Vissa tjog för en vecka sedan och vissa tar idag. Själv får vi i dalarna vänta en hel vecka till, haha. :D Hoppas du får en underbar dag! :)

2010-06-04 l 12:31:45
Blogg/hemsida: http://ivantanpaenbebis.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: