Lite fredagssnack! :D

                                            Datum: 2010-03-19 Tid: 09:26:30 Kategori: Vardagslyx
God morgon :)

Fredag idag och av nån anledning känner jag mig stressad. Har en lektion nu på förmiddagen, sedan bär det av till Tidaholm av alla ställen! I morgon är det en UF-mässa där, och vi i företaget ska vara på plats idag och förbereda vår monter. Vi har ordnat bord, tapeter, dekoration osv. så jag tror att vi kan få ihop det tillslut! :)

Pratade nyss med min naturkunskapslärare för att boka in prov (de jag missade förra terminen, som jag skulle gjort under sportlovet men som inte blev av..) och då slog det mig hur kort tid det är kvar av skolan. Vi fann faktiskt inte 2 tillfällen utan att befinna oss vid den 20 maj, dvs. två dagar innan BF. Det gick ju inte, sa jag...

Jag drömde förresten om bebisen inatt. Att det blev en lite tjej och att jag inte sprack under förlossningen! :) Lycka! Hon var så fin och söt, men vi hade inga blöjor!! Jag bad mamma åka iväg och köpa några, men hon vägrade eftersom det "inte behövdes den första veckan". Haha, så lilla tjejen låg där helt naken (hade nämligen inga kläder heller..) och sen kom det nån och frågade vad hon hette. Eftersom jag inte tänkt på nåt namn så sa jag: "Oj, jag har faktiskt ingen aning!! Tuvalie antar jag..." Fast ändå kändes det fel med det namnet, hmm!
Sen ballade drömmen ur helt och hållet och lilla bebisen förvandlades till Nelly som skuttade omkring i min säng och kissade precis överallt. Det var då jag hade behövt blöjorna som mamma vägrade köpa, haha! Skum dröm må jag säga!

Nu har jag faktiskt frågat två gånger innan jag somnar om att jag vill veta vad det är för kön! Jämt när jag frågar så får jag svar, faktiskt. Fast olika!! Förra gången jag frågade så drömde jag att det blev en kille (ni vet när vi plockade ut bebisen för att kolla..) och nu drömde jag om en tjej! Någon vill att jag inte ska veta. ;) Nåväl, tids nog får jag förhoppningsvis veta ändå! =)

Magen i vecka 21, dvs. 10 veckor sedan! Den är ganska mycket större nu! :)

0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: