&hearts &hearts &hearts

                                            Datum: 2010-05-10 Tid: 15:24:43 Kategori: Foton

Två små rosa hjärtan som är inköpta på Förr & Nu i Tibro.
Jag tror att jag gillar den första redigeringen bäst. Hade tur att solen tittade fram just då jag tog dessa bilder (+ liljorna), allting blir mycket bättre med lite dagsljus!

Har haft ont i magen större delen av dagen av någon okänd anledning, det är lite obehagligt att inte veta varför. Fick för mig att vattnet gick förut, haha jag måste sluta vara så korkad. Nu ska jag bara ta det lugnt och vänta in bebisen, den kommer när den kommer. H*n rör på sig hela tiden i alla fall, och förut stack det fram en liten hand/fot som var så mysig att klappa på. Helt sjukt egentligen hur mycket jag nuddar min mage nu för tiden, det har jag aldrig gjort innan! Antagligen kommer jag inte göra det när bebisen är ute heller, fast tänk om det lever kvar ändå? ;O

Näthandeln börjar ta sig. Kanske kan jag få ett betyg i den där kursen trots allt. Det är mycket pill med den där hemsidan, men jag tror att det ska lösa sig till sist i alla fall. Har ju resten av dagen + morgondagen på mig att göra färdigt den. Av någon konstig anledning känns det som att bebisen kommer komma nu i veckan, men samtidigt tror jag inte det. Varför skulle bebisen komma för tidigt för..? Det kanske den gör om jag ber snällt. :} Fast samtidigt måste h*n hålla sig inne ett tag till för jag har ett prov kvar att göra! I värsta fall får väl barnvagnen hänga med under provet, men jag ska förhoppningsvis hinna göra det innan!
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: