När drömmarna säger dig vad som ska hända

                                            Datum: 2010-05-01 Tid: 23:12:29 Kategori: Drömmar
Det här är säkerligen något som ni alla känner igen er i; när man får en känsla av déjà vu. Satte mig nyss vid datorn och kollade runt på facebook när jag kommer på mig själv med att jag sett allt det här innan. För ett antal månader sedan drömde jag att jag såg dessa bilder och just den texten. Att jag var inne på just den här personens facebooksida och läste det som jag nu läste "igen". Man kan ju för det första undra varför jag drömde om det, eftersom det inte tycks vara särskilt viktigt. I och för sig så handlade det delvis om graviditeten, så kanske hade det en mening i alla fall. Hur som helst så gillar jag när sådana här saker sker, det livar upp stämningen lite i vardagen när man blir lite ställd!

Det som är så fantastiskt med den här dagen som snart slutar, är att det idag är exakt 3 veckor kvar till beräknat födelsedatum. Min magkänsla säger mig att bebisen dock inte kommer komma ut förrän långt efter det, men man ska aldrig vara säker. Min magkänsla har lurat mig innan! Dessutom är det ju spännande när man inte vet alls hur det hela kommer att gå till. :} 

David och Johan var förbi en sväng ikväll. Vi tittade på en film vid namn Echelon conspiracy. Hela tiden satt jag och funderade över vad huvudpersonen i filmen mer hade gjort för filmer, och efter lite sökande på google så visade det sig att han även är huvudperson i A walk to remember. En fantastisk grabb måste jag säga, och en fantastisk film!! Nu pratade jag alltså om Echelon conspiracy.. En actionfilm som jag inte riktigt förstod hela tiden, men den var grym i alla fall. I ♥ Action!

Har idag gjort om lite på mitt rum. Flyttat hyllan som senare ska utvecklas till ett skötbord, bytt gardiner, rensat bland alla saker och putsat fönstren! Nu är det fräscht här inne vilket känns skönt! :}

Nu ska jag sova, vi får väl se om drömmarna inatt berättar något om framtiden! ;)
Puss o kram

1 kommentarer                                                                                                                    
  Anna

Hej Melinda :) Har följt din blogg ett bra tag nu och tycker att den är riktigt mysig. :D Har en liten fundering bara, tycker inte du och din pojkvän att det är jobbigt att inte bo tillsammans i början när bebisen är född? :) Ska bli riktigt roligt att följa bloggen sen när bebisen är född! :)



Själv planerar jag en bebis, men det vill inte riktigt ta sig än. :(

2010-05-01 l 23:42:08
Blogg/hemsida: http://ivantanpaenbebis.blogg.se/
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: