Sista provet avklarat

                                            Datum: 2010-05-14 Tid: 15:03:24 Kategori: Vardagslyx
hoppas jag...

Provet i samhällskunskap gick väl inte sådär jättebra precis, men jag hoppas att jag blev godkänd. Skulle jag inte bli det så får jag åka in veckan efter studenten och skriva omprov, blä på det. För att få godkänt behövde jag svara rätt på 6 G-frågor av 12, och jag svarade på 11 (vet dock inte om det var rätt). Läraren sa att det vore katastrof ifall jag inte lyckas bli godkänd när jag svarat på så mycket, haha och jag får väl hålla med..

Provet gjorde jag så pass tidigt i morse att jag var hemma redan vid halv 11 igen. Satte mig vid tv:n en stund och åkte sedan ner till ICA med pappa och köpte en baguette. Den delade vi sedan på 3 och åt som lunch, smarrigt! Baguette med västkustsallad, ost, gurka och skinka, mums! Sedan en torr citronskiva på det också, inte lika gott.

Tog lite glass till efterrätt och efter många skratt så diskade jag och Adam i ordning. Så nu är det ordning och reda i köket. Gick ut (i regnet, fast det duggregnade lite bara så det gjorde inget) och tvättade saaben. Eller Adam tvättade medan jag sköljde. Jag ska ju inte arbeta för mycket nu när det endast är en vecka kvar till beräknat! ;} Nelly fick vara ute lite i sin hage också, men det var inte direkt någon hit eftersom gräset var alldeles blött. Det slutade med att hon hoppade in i buren igen, haha.

Ikväll kommer Johan hit, mysigt!
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: