Tisdagkväll

                                            Datum: 2010-05-11 Tid: 21:04:13 Kategori: Blandat
Just nu sitter jag och Johan med varsin dator framför tv:n. Äntligen hemma visas men usch, det programmet blir bara sämre och sämre för varje år tycker jag. :/ När jag var liten älskade jag det, men nu finns det så många andra inrednings- byggprogram som är såå mycket bättre. :}

Johan kom hit för några timmar sedan och fick kika lite på hur sängen såg ut. Det verkade godkänt! :} Skönt. ;) Missan la sig till ro där förut också, det såg riktigt mysigt ut (har lite bilder som jag lägger ut någon gång, kunde inte motstå hennes charm!). Dock verkar det som att hon redan har tröttnat på sin nya liggplats (tur är väl det) för nu gillar hon det inte längre. (Kan ju bero på att jag la en filt över också för att minska allt katthår..)

Tomorrow ska jag till skolan (näst sista dagen för min del!!). Eftersom pappa är ledig får jag skjuts både dit och hem, så otroligt skönt! Har samhällskunskap och ska där få reda på hur min uppsats gick, jag hoppas på det bästa självklart. Ska även prata med religionsläraren och fråga vad jag får för betyg egentligen.. han har sagt olika varje gång! Det är så frustrerande..

Nu är det The mentalist, det är ju lite bra i alla fall. :}
Ha en fin kväll så hörs vi!
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: