Drömmen om Jesus

                                            Datum: 2010-05-08 Tid: 13:09:57 Kategori: Drömmar
Maj borde inte få vara såhär kall & grå! Jag använder fortfarande min vinterjacka för att inte frysa när jag går ut, usch usch. Hoppas att värmen kan komma i takt med att bebisen kommer! :}

Sitter just nu och fixar med min e-butik som jag ska göra inom näthandeln. Jag är fruktansvärt dålig på det och kan inte ens ändra bakgrundsfärgen. Jag har tittat igenom alla kodmallar nu men fortfarande inte funnit någon kod för detta. Lägger man till en kod så händer det ingenting då heller... it sucks! Vi får väl se hur det hela kommer gå vägen...:P

Hade en mysko dröm inatt faktiskt, den handlade om Jesus! Minnet sviker lite, men själva budskapet jag fick finns kvar..Med risk för att låta som en galning så ska jag nu försöka återberätta drömmen:

"En familj som består av mamma, pappa, storasyster och en nyss nyfödd liten lillebror bor i ett hus ganska ödsligt, ganska nära havet och med stora ängar runt omkring. Storasystern som är en liten tjej på 2-3 år är van vid att mamma och pappa ägnar all tid åt henne, men nu när lillebror finns så inser hon att hon inte längre kan få samma uppmärksamhet. Hon surar och berättar läget för sin mamma, som förklarar för henne att det inte fungerar att endast hon får uppmärksamhet längre. Lilla tjejen blir sur och säger att hon kommer fortsätta att vara sur ända tills hon får samma uppmärksamhet igen. Hon klär på sig sina lila ytterkläder och går ut från huset, sätter sig på en av ängarna runt omkring och surar. Det blåser och är ganska kallt. Helt plötsligt ser hon en man framför sig, med mörkt hår, vit klädnad och med en bukett vita små blommor i handen. Hon blir inte rädd utan sitter bara och tittar på honom. Han ger henne buketten och försvinner sedan därifrån, lika mystiskt som han kom dit. Den lilla tjejen blir glad för de små vita blommorna och springer tillbaka till huset igen. Hon visar sin mamma och berättar att hon fick dem av en man med mörkt hår och ett vitt lakan på sig. Mamman tror självklart att det bara är fantasier och att den lilla tjejen har plockat blommorna själv, men samtidigt är buketten så perfekt formad att hon inte kan låta bli att undra lite.

Livet fortsätter som vanligt och den lilla tjejen är fortfarande sur över att hon inte får samma uppmärksamhet - ALL uppmärksamhet. Hon tycks ha glömt bort blombuketten... En dag så börjar plötsligt saker att gå sönder i huset. Stolar slås sönder, bord försvinner och familjen förstår ingenting. Mammans tankar om den "perfekta blombuketten" finns fortfarande kvar, och hon går fram till blommorna och tittar på dem. Trots att det gått en tid är de fortfarande perfekta. Runt stjälkarna finner hon en liten, liten lapp med något skrivet på. Det är handskrivet och det står något i stil med: "du ska inte vara egoistisk och endast tänka på dig själv, det straffar sig." Mamman förstår att det handlar om lilla tjejen och visar henne lappen. Allt fler saker går sönder och tillslut är hela huset förstört. Saker krossas och familjen vet inte vad de ska ta sig till.

Den lilla tjejen är dock smart, hon fattar att budskapet var menat till henne och slutar att vara sur över att hon inte får all uppmärksamhet. Istället glädjs hon åt det hon har och börjar leka med sin lillebror.  Där slutar drömmen..."

Som sagt, inte världens bästa beskrivning kanske. Undrar varför jag drömde detta? Betyder det att jag vill ha uppmärksamhet? Hmm, kanske. Dock känner jag inget behov av det just nu. Nåväl, den var fin i alla fall. Drömmen kom ju i samband med att vi läst om kristendomen i skolan, så det kanske är den enkla förklaringen? :} Fin var den i alla fall, på nåt märkligt sätt...
0 kommentarer                                                                                                                    
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: