En bra lördag

                                            Datum: 2010-01-30 Tid: 18:37:32 Kategori: Husdjur

 

 

Min finaste älskling Sixten. Världens mest underbara lilla ödla som har följt mig genom åren ända sedan år 2001. Städade hans bur för en stund sedan och passade då även på att ta en bild med systemkameran. För en gång skulle lyckades jag få en hyfsat osuddig bild på den lilla rackarn, så jag passar på att lägga in den! Dessutom är ju han det husdjuret som jag har minst bilder på i bloggen, så lite uppmärksamhet skadar inte! :}

 

Farmor, faster & fasters kille + hund var här en sväng förut och fikade. Det bjöds på bullar (som jag bakade förra helgen), chokladbollar, kakor och en god TÅRTA! Dock var det inte bara rent spontant, utan vi hade bestämt att fira mig lite i förväg (fyller år på torsdag!). Jag fick det jag hade önskat mig, nämligen pengar, så nu har jag ökat på mina besparingar till bebisen ytterligare. Jag vet inte om det blir så för alla blivande mammor (även de som redan är mammor), men en sak som jag la märke till idag är att jag har blivit väldigt osjälvisk. Pengarna jag fick hade jag antagligen i vanliga fall spenderat på något nytt plagg, smink och liknande, men nu var min första tanke: lägga undan och spara till den lille/lilla! :)


Haha nu kom jag på en sak. Förra året när jag fyllde år så spenderade jag pengarna jag fick på att köpa Nelly + tillbehör. Jag ville inte att den lilla ninen skulle sitta själv där i affären, så en dag bestämde jag mig för att nu fick det vara nog! Jösses, att det redan var ett år sedan Nelly flyttade in här! :O Som tur är verkar hon trivas här med sin familj, och hon har verkligen gått upp i vikt sedan i februari förra året!

Nu kanske ni tycker att jag fryser ut Missan, men jag tror inte att hon bryr sig så mycket. Hon är lite tvär, som vanligt. ;)

 

Tagen idag.

1 kommentarer                                                                                                                    
  Emelie

haha, kommer ihåg när vi fick släpa den där STORA buren på bussen, hahaha!

2010-01-30 l 18:55:18
Innan du kommenterar:
» Taskiga kommentarer raderas.
» IP-adresser är lätta att spåra.
» Kommentaren granskas innan publicering.
» ...har du frågor som handlar om mig, graviditeten, design etc. så tveka inte att fråga! Jag svarar på så mycket jag kan.

Namn:
Kom ihåg mig?

E-mail: (publiceras ej)


Blogg/hemsida:


Kommentar: