Bajsa snett!

                                            Datum: 2008-07-29 Tid: 20:08:01 Kategori: Blandat Kommentarer: 4 Kommentarer
Hej på er busfrön!

Melinda är inte glad idag eftersom hon är otroligt sjuk, -IGEN! Det var ju inte ens en månad sedan jag hade problem med halsen? Vad har hänt? När skolan är i gång är jag ju aldrig sjuk..
Igår hade jag min första jobbdag, riktigt slapp må jag säga. Det började med att jag kom dit halv 8 på morgonen och fick sätta mig ned direkt eftersom det snurrade så. Trodde att det berodde på vätskebrist, så följande timmar hade jag med mig en vattenflaska vart jag än gick.
Tvättade 2 bilar, målade någon betongsak som ligger i vattnet och ser till att det inte fryser vintertid. Hyfsat slappt som tur var. 500:- för det lilla arbetet, riktigt bra.

Kom hem, badade i Vättern en snabbis med grabbarna. Kände mig yr och ringde efter skjuts hem. Tog tempen och det visade på 39,7 grader. (!!) Kan ni fatta?
Mamma och pappa bestämde sig för att jag nog skulle sova bort febern, och det försökte jag med. Utan resultat dock.
Har därför tillbringat dagen i min säng, och runt 13-tiden tog jag tempen igen. 39,7, precis som igår. Underbart.

Kommer att stanna hemma i morgon också, men förhoppningsvis följa med pappa på torsdag. Då ska vi åka båt till Röknen (som jag inte varit på på 9 år!). Skulle vara bra om jag kunde åka dit, måste ha pengar ju!

Snälla Gud! Jag vill aldrig, ALDRIG mer vara sjuk! Jag avlider näst intill! =(

Nu vet ni hur det är med mig i alla fall, och fått anledningen till att jag inte uppdaterar så ofta. Tråkigt.
Men ni får ha det superbra så hörs vi väl igen när jag mår, aningens bättre.

Puss & Kram på er

1000 grader?

                                            Datum: 2008-07-27 Tid: 11:35:16 Kategori: Blandat Kommentarer: 5 Kommentarer
God morgon små fjun!

Helvetes jävlar var varmt det är, jag har inte sovit alls länge inatt tack vare det. Runt 5-tiden fick jag gå upp ur sängen och hämta en flaska vatten. Men, jag ska inte klaga nu när det är varmt och soligt (även om det är svårt att låta bli!).

Idag blir det bad igen givetvis, vad annars gör man när solen skiner så? =D
Ikväll ska jag träffa kompisarna för sista gången. Fira att de får semester, och jag börjar jobba. Jag vill inte börja jobba! Visst är det roligt att tjäna pengar, men hellre är jag ute i solen och badar, än att måla om saker. Självklart träffar jag väl alla snyggingar igen, men kanske inte på ett tag (eller så redan i morgon kväll! :D)


En bild på mitt öga var det enda jag hittade. :)

Pusspuss

Tävling! Bloggdesign utlottas!

                                            Datum: 2008-07-27 Tid: 00:06:42 Kategori: Blandat Kommentarer: 4 Kommentarer


Nu har jag en tävling här i bloggen! Inte illa va?

Är du intresserad av den här headern så släng iväg en kommentar vetja! Där namnet på er blogg ska stå, får ni helt och håller själva välja vilket typsnitt ni vill ha, det på bilden är bara ett exempel.  

=D

Vättern, vättern, vättern..

                                            Datum: 2008-07-26 Tid: 22:39:16 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Sötnötter

Helt seriöst, så har jag inte sett ett enda moln på himlen på hela dagen, kan det bli bättre?
Badade för första gången i Vättern vid 13-tiden, för att sedan bada ytterligare en gång nu runt 20-tiden. Det var nog varrmare den...andra gången.
Såg även på Rambo 4 för kanske, 3:dje gången? Kanske inte den bästa dagen att sitta inne och glo på film, men lite vila från solen måste man ju få. Jag älskar den filmen, fast ändå inte. Sylvester Stallone är ju helt underbar, men det är ju inte fullt lika roligt att se när människor sprängs ihjäl, eller hur?

Träffat Cajsa idag för första gången på en vecka, trevligt! =) Jag satt på en filt på henens gräsmatta och skrattade medan hon åt med sin familj, jag är glad att jag inte åt. Jag hade inte fått i mig en bit för allt skrattande.

Sitter och äter godis nu som jag köpte på Hammarskiosken igårkväll. Smarrigt, men kanske inte så nyttigt. Men vad gör det om 100 år? Förutom att jag kanske är grovt överviktig...:P

Pusspuss på er!

Bad i solnedgången

                                            Datum: 2008-07-26 Tid: 10:52:10 Kategori: Photoshop Kommentarer: 5 Kommentarer



Underbart.

Mardröm!

                                            Datum: 2008-07-26 Tid: 10:49:01 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Snyggingar

Vädret är lika underbart som alltid här i Hjo, solen skiner och värmen är på topp. Något som inte är på topp däremot, är att det har skett ett mord här i vår lilla stad. Det känns som någon typisk engelsk serie, där de värsta morden sker i någon liten by med ett litet antal invånare.
En ung tjej, med ett litet barn. Det är ju helt fruktansvärt, stackars familj.
Jag och mina grabbar var och kollade vid lägenheten hon bodde i igår, och där var det avspärrat. Polisen gick runt där och tittade också.
Lilla Hjo, ofattbart!

Hade en hemsk mardröm inatt, eller i morses. Först och främst så vaknade jag runt 5-6 tiden av att solen sken in mellan rullgardinen, otroligt störande när jag för en gångs skull ville sova. Sen somnade jag om och drömde om Göteborg. Det regnade, och där fanns ett otroligt högt hus -med ett industriområde på toppen. Jag var livrädd att huset skulle välta, och höll mig på avstånd. Helt plötsligt var jag på väg hem med bror, katt & moster. Vi stannade och skulle fika på något vägfik, och skulle även säga hej till mosters killes syster..
Sen var jag helt plötsligt hemma vid mitt hus, men det var inte jag som bodde här, utan en sliskig gammal gubbe som just skulle våldta en tjej i min ålder. Jag bestämde mig för att hjälpa den här tjejen, och sprang och försökte slå en gamla gubben, men han var starkare än mig. (Ganska självklart kanske..)
Sen ändrade han sig plötsligt och skulle våldta (och mörda!) mig istället. Han började knäppa upp mina kläder och gud vet vad, men jag lyckades ropa på min mosters kille att han skulle hjälpa mig.

När jag vaknade var jag helt svettig, och nu har jag bestämt mig för att allti ha en kniv tillhands ifall något psyk skulle komma. Är det olagligt att sticka en kniv i en äcklig mans rygg om han överfaller en? Det borde inte vara det..

Nu har jag i alla fall duschat av mig den hemska drömmen, och har precis fått i mig ett glas oboy. Hoppas dagen blir bättre än drömmen..!

Solat & badat

                                            Datum: 2008-07-25 Tid: 15:50:08 Kategori: Blandat Kommentarer: 6 Kommentarer
Sommar är väl underbart?


Kom precis hem.
Varit nere på starndpromenaden med mamma och haft det gött i några timmar, badade i Vättern också. Nu kom jag på! Såg aldrig efter hur varmt det var, men skulle chansa på 20+. När vi låg där i vattnet och svalkade oss, så kommer moster + kusiner gående och vi vinkar och skriker. De stannar en stund, och jag badar med min lilla kusin Maja en stund. Faktiskt, så var det riktigt roligt. Hon är 7 år gammal, och har ett underbart hårsvall. Blont, vågigt..you name it! :P

Har väl säkert bränt sönder hela kroppen nu, men vad gör det? Det är värt det, bara det är sol!
Hoppas jag träffar mina killar snart igen, jag saknar dem när jag inte är med dem! Väldigt mycket till och med. :P Det roliga är ju att vi faktiskt inte gör något speciellt när vi väl ses vi strosar omkring i staden, badar i iskallt vatten, skämtar osv. Som det ska vara! Livsnjutare kallar jag det!

Min moster hade precis tatuerat sig för andra gången. Hon hade en sol på armen sedan innan, och nu var det hennes barns (3 st) födelsedatum på axeln. Med..romerska siffror? Någåt sådant var det nog i alla fall, rätt snyggt! Jag ska också tatuera mig. Svanken eller ifram vid höften typ. Måste bestämma mig för vad bara, men det hinner jag nog fundera över.

Solen skiner fortfarande, men jag är så otroligt varm så jag orkar inte gå ut. Sitter hellre här och lyssnar på Pipex, helt sjukt, men sant.



Tillbaka till Spanien och den underbara drickan?
Ja tack.



Jag bara måste dit igen, måste. När jag var på hotellet i Göteborg i början av veckan, så kom jag ihåg doften där. Ååh, underbart. Vill dit, vill vara frisk. Det är ju perfekt, pool, bar osv..

Dark or light?

                                            Datum: 2008-07-25 Tid: 11:41:10 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer

Jag kan inte bestämma mig jöö!

Mörkt eller ljust hår? Jag ser blek ut i vilket fall.
 Den här bilden är tagen på julafton -07, hyfsat mörkt hår där.

Hemlighuset <3

                                            Datum: 2008-07-25 Tid: 11:24:14 Kategori: Sjukt/roligt Kommentarer: 0 Kommentarer

"Vem har druckit upp all wyskyynn?"

Jag finner inte ord för hur mycket jag tycker om den här filmen. Har sett den långt över 20 gånger, och kan det mesta utantill. Hans ryck när han märker detektiven bakom soffan! xD

2008-07-25

                                            Datum: 2008-07-25 Tid: 11:21:04 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Godmorgon på er underbara tjejer & killar

Sitter endast iklädd ett gammalt nattlinne och svettas lite i värmen. Vet ni? Jag har fått min lön i förskott, 1600 kr. Det gäller 4 dagar i nästa vecka (blir det juli ut eller?). Underbart bra! Jag och pappa räknade ut att jag kommer tjäna 400 kr om dagen i 3 veckor framöver. Frågan är nu vad jag kommer att göra på jobbet i Karlsborg. Förhoppningsvis slipper jag att städa bilar och måla om saker det här året..Men, jag blev faktiskt en riktig fena på att städa bilar förra året! ;D

Solen skiner och om en stund ska jag ta cyklen ner till strandpromenaden och sola (kanske bada) med mamma. Igår badade jag nästan i Vättern framåt natten, men jag skippade det i sista sekunden. Det var inte överdrivet kallt, men det är ju ganska jobbigt att vara blöt sådär mitt på kvällen. Jag torkar ju aldrig med mitt älskade hår. En pinsamt grej också, jag glömde mina skor på strandkanten, undrar hur de mår nu..:P

Jag tänkte på en sak! Om jag hade varit kille, då hade jag fallit för den här tjejen, Nena. Så himla söt med sina lite hängande ögon och mörka hår.


(Klicka på bilden för att få den större)

Är hon inte den sötaste någonsin? Tro inte att jag är lesbisk eller något nu, men hon är ju bara för gölli..Hon som sjunger 99luftballons (min favoritlåt för några veckor sen..)
Kortet är nog hyfsat gammal, eftersom hon nog närmar sig 50 år nu, men hon var ju snygg som ung i alla fall.

Later! ♥

Sol & bad, kexchoklad..

                                            Datum: 2008-07-24 Tid: 19:42:32 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
eller nej...PLOPP menar jag.
Min bror vann stjärnvinst på Liseberg. Ett stort paket med hör & häpna, 70 ploppar i! Helt sjukt underbart! Plopp som är min favoritchoklad (näst efter vanlig mjölkchoklad).
Han är sjukt rädd om dem, de får inte smälta, vi andra i familjen får inte ta några osv. Vänta bara tills i natt när han sover..;D

Tog mig nyss en dusch, tänkte att det blev fräschast (?) så efter badet i en sjö. Man blir alltid fylld med sand efter ett sådant dopp, det är jobbigt. Struntade däremot att duscha håret, för det skulle bli alltför jobbigt.
Idag har jag bränt mig, något så fruktansvärt också. Helt röd i hela fejjan och jag kan inte röra magen, armarna osv. Hoppas det blir bättre snart, men det är nog redan bättre i morgon..Nu får jag bara sitta och drömma om att bli knallbrun, riktigt "negerbrun" (inget påhopp så ni vet!)..:P

Skall snart ge mig av härirån under en tid. Kolla på film lite, hoppas på att få se en skymt av en viss favoritfisk..
Ni får ha en alldeles underbar kväll everyone! =D
Puss

Pyret

                                            Datum: 2008-07-24 Tid: 18:36:30 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Människor

Hur mår ni?
Själv kom jag precis innanför dörren för jag har nämligen varit i Karlsborg i några timmar. Jag badade, tillsammans med min bror i Bottensjön ett tag, uppfriskande kan jag säga (!). Det var väl snäppet över 20 grader, så jag ska inte klaga! =D

Fikade intill sjön med pappa, bror & farmor, och kort efter det åkte vi vidare till min faster och hennes sambo. De har köpt en liten hund(!). Hur söt som helst, verkligen. Ett litet pälsstycke med små tänder och hon är fruktansvärt hjulbent. Pyret heter hon, även om jag tycker att Selma hade varit ett mer passande namn. De har sedan 9 år tillbaka haft en katt också, Gulliver, och han har nog inte riktigt vant sig vid tanken på att hans nya kompis är en hund. Skäller och grejar som är så fruktansvärt skrämmande!
Fick inte med mig kameran (tyvärr!) men jag hittade en söt bild på internet som kan visa vad det är för ras!

Shih Tzu!


Hon är endast 12 veckor nu, så himla liten!
Nehe, nu är det käk här!
Pusspuss

Källa

Nerver?

                                            Datum: 2008-07-23 Tid: 18:01:16 Kategori: Blandat Kommentarer: 6 Kommentarer


Musik som verkligen går en på nerverna. Jag älskar den.

Vad gjorde du att?

                                            Datum: 2008-07-23 Tid: 16:54:10 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer
Hej på er små busfrön!

Där kom den! Den bästa meningen på länge, direkt ur Johans mun "Vad gjorde du att?" Det där "att":et är ju för härligt! Nog om det, men kul var det i alla fall.
Ikväll ska jag till Fabian och umgås med grabbarna, bada i hans pool också. Hoppas det är varmt bara, och inte 12 grader som det var i Vättern senast. Men förhoppningsvis ligger det väl på över 25..

Folk som kommer dit är jag, Emil, Johan, Jimmy & förhoppningsvis många fler. Men jag är hyfsat säker på dessa i alla fall. Tyvärr är Cajsa & Marie inte hemma, vilket är trist! Marie är på en liten visit i huvudstaden, medan Cajsa springer uppe i Sälen. Hoppas de mår bra de små gummorna! <3 :)

Förövrigt
så har dagen sett ut som följande: sol och vatten. Legat på en filt i trädgården och stekt en stund, sedan hoppade jag studsmatta medan Adam sprutade vatten på mig (iskallt!) med vattenslangen. Ella skuttar så glatt omkring på gräsmattan också, men värmen tar nog kol på henne med, buskarna lockar en hel del..

Ciao!

Killar är väl för härliga

                                            Datum: 2008-07-23 Tid: 11:23:51 Kategori: Sjukt/roligt Kommentarer: 1 Kommentarer
Roligt (och elakt) sag om grabbar:

Killar är som
...blandfärs, häflten nöt och hälften gris.
...bussar, missar man en så tar man nästa.
...golfbollar, de går från hål till hål.
...toaletter, antingen upptagna eller fulla med skit.
...ballonger, uppblåsta eller urblåsta.
...bin, sticker när man minst anar det.
...parkeringsplatser, de bästa är alltid upptagna.
...bakelser, läckra och smaskiga, men inte bra för figuren.
...datorer, felprogrammerade.
...telefonkataloger, man letar och letar men hittar aldrig den rätta.

Taget ur en FRIDA-tidning.


Jag har kommit på en sak. En del killar försöker flirta genom att berätta vilka roliga saker de har, vad de kan och hur de är.
 T ex: jag har jättesöta kattungar hemma som du bara måste se.
En typisk mening bara för att jag tycker om djur, helt sjukt. Sådant biter inte på mig i alla fall. Andra tjejer kanske tycker att de verkar gulligt, men inte jag. Visst, ibland kanske man håller med och säger: "Åhja! Jag bara måste komma hem till dig och se dem", men menar man det? Nepp. Dissad! :P

Så killar!
Sluta försöka impa med olika saker, låt tjejen själv bestämma vad hon tycker om er, det är nog det bästa. Var heller inte för snälla mot tjejen, ( dvs berömma minsta lilla grej tjejen gör osv..) för då dissar man direkt. I alla fall jag, men jag kanske är knäpp. ;P

Helt underbart

                                            Datum: 2008-07-23 Tid: 10:53:00 Kategori: Photoshop Kommentarer: 1 Kommentarer
Sötnosar

Har varig allt annat än aktiv här på bloggen de senaste dagarna, förlåt. Saken är den att jag har varit i Göteborg och sovit där på hotell. Jag och min bror gick på Liseberg i 2 dagar, men tro inte att jag har tröttnat. Jag är så sjukt glad att jag inte är någon åkmes! Tänk vad man missar om man fegar ur..

Jag hade ju ett mål, ett löfte! Att åka höjdskräcken minst 3 gånger, -det gjorde jag! Faktiskt, så var jag nog inte så höjdrädd som jag först trodde, eftersom det gick väldigt, väldigt bra. Även uppskjutet, uppswinget, kanonen & balder gick utan problem. Det enda som var lite jobbigt igår, var tornado. Jag hade panik! "Tänk om jag spyr!!!"

Som tur var lyckades jag hålla hotellfrukosten på plats! På tal om hotellfrukost, är det inte underbart? Det finns ju nästan allting där! Melon, 1000 sorters bröd, flingor, ägg, bacon, prinskorvar osv. Då står man sig en hel dag vill jag lova.

Hotellet vi sov på heter Opalen. Sjunde våningen slaggade vi på, och jag passade även på att, 23:30 på måndagskvällen, ta ett bad! Otroligt skönt var det, ligga där och bli av med alla baciller och all smuts från Liseberg. Efter det så somnade jag gott..

Jag känner en ENORM kärlek till Liseberg.

Så himla fint är det där. Roligt. Människor. Jag såg 3 små kändisar där. Marie Rickardsson, Jakob Eklund & Anders Svensson.
Det underbara var inte att jag såg Anders, utan att han såg mig! =D På en restaurang satt han med någon vän, trevligt.

Solen skiner idag, Missan har fångat en liten fågel för första gången i sitt 7-åriga liv, och livet leker. Underbart.

Melinda, fotografen :P Enjoy!






Jag & Adam klättrade på någon träsak. Vigt av mig att komma upp där!

Camame Baanan!

                                            Datum: 2008-07-19 Tid: 16:57:40 Kategori: Blandat Kommentarer: 3 Kommentarer


Kolla på oss! Marie (till höger) har gjort om bilden i photoshop och även förstorat mina bröst! Haha, tänk om jag hade haft så på riktigt, då ni! ;D
Kortet är över 1 år gammalt, kanske 2 till och med? Jag vet inte, men länge sedan var det. Men, vänskapen håller i sig, nu & för alltid! <3

Problem?

                                            Datum: 2008-07-19 Tid: 13:40:57 Kategori: Skönhetstips Kommentarer: 2 Kommentarer


Snabb och lätt läppglans

Lägg på ett generöst lager med vaselin på dina läppar för en hållbar läppglans. Det förebygger även torra läppar och sprickor.

Solbränna
Aloe Vera gel på solbrända områden hjälper till att svalka av och läka.

Pösiga ögon och påsar under ögonen
Håll en metallsked under kallt vatten och håll sedan skeden mot den pösiga delen i åtminstone en minut. Ett annat tips är att lägga tepåsar med kamomill eller gurkbitar över dina ögon i ca 15 minuter och sedan skölja av väl med kallt vatten.

Torra läppar
Lägg till "läppborstning" till dina morgonrutiner genom att använda dig en mjuk tandborste eller en frottéhandduk. Lägg sedan på lite läppbalsam för att göra läpparna mjukare.

Testa & se skillnaden. :)

Källa

My cool

                                            Datum: 2008-07-19 Tid: 13:19:30 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
Heej

Trött som ett as sitter jag här vid datorn. Solen skiner utanför men jag klarar inte av den, får nog solsting i sådana fall. ^^ Hur mår ni då? Själv mår jag schvaajnbra, men som sagt, trött som ett as. Idag ska jag inte göra någonting alls, slappa, grilla fläskfilé ikväll (=D) och sitta här kanske..En dag som alla andra med andra ord.
Jag har snott bilder från Maries blogg nu på mig i provhytten. Inte världens vackraste kanske, men ett smakprov på vad jag testade!


Iklädd den där västen jag nämnde igår, utan någonting under. Lite pinsamt kanske, men jag bjuder på den. Jag bjuder på mig själv! :P Gina Tricot


Skinnbyxor från Carlings, 199:-. Nästan så jag ska köpa dem, men jag kommer nog inte använda dem så mycket är jag rädd. Men eller hur, de var ju ändå rätt fräna? =D (Undvik min feta arm som man ser i spegeln!)


Det var väl allt för mig för tillfället. Blir nog fler inlägg senare! =D
Puss & kram, smek & samlag! (Finaste meningen!)

Cajsas partaj!

                                            Datum: 2008-07-18 Tid: 22:40:19 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer

Good evening ;D

Sitter för tillfället hemma hos Cajsa tillsammans med Marie, Cajsa själv såklart och David. Nu är det bara vi kvar! Emelie och hennes kille Sebbe åket nyss hem. Allt som allt var vi 9 st eftersom Fabian (som skulle ha kommit!) tydligen var utomlands..
Hur som helst! Vi gick till pizzerian och käkade och var lite vid strandpromenaden. Där träffade vi 2 småtjejer på 9 år. Ella och Agnes hette dem, jag var inte långsam med att påpeka att min kanin hette Ella!
De badade..i smyg. De hade tydligen sagt till deras föräldrar att de skulle spela fotboll, men istället badade de i det 12-gradiga vattnet. Vilka lurifaxar! ;D :P

Coola som de är, så badade Emil och Johan än en gång. Svinkallt var det! Jag stod i vattnet upp till knäna och fick kramp som ett as. Var tvungen att springa mycket & länge för att få tillbaka känseln. Hur får det vara så kallt mitt i sommaren? Det borde förbjudas..
Har precis käkat mig proppmätt på glass och marränger och tror att jag ska sprängas snart. Blöööööh!

Igår tog vi en massa bilder på mig inne i en provhytt i skinnbyxor och skinnjacka! Marie har bilderna just nu, men jag ska se till att få dem och dela med mig av dem! Även bilder på mig i någon kavaj (utan något under...) och i någon lite väst (utan något under..)

Aja! De kommer upp någongång här i bloggen, snarast! =D


Nu ska jag se om jag hittar någon bild på mig på Cajsas dator!..


A, det blir inte mycket bättre än så här! :P Jag & Marie i höstas när jag gick natur..Vita tänder om något! =D

Pusspuss & kramkram

Bilderna redan nu!

                                            Datum: 2008-07-18 Tid: 12:32:28 Kategori: Photoshop Kommentarer: 3 Kommentarer



HÄH! Ursäkta den senaste bilden, men skulle bara visa min nya bikini! Har den under idag så att det inte är några fula band som syns från bh:n. Lite desperat ställde jag mig i hallen och fotade i den smala spegeln. Och, korten blev stora som inni helvete när jag la upp dem, så jag drog i dem lite. Därför det ser lite konstigt ut kanske.
Menmen, jag är nöjd i alla fall! =)

Eurodance!

                                            Datum: 2008-07-18 Tid: 12:15:04 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Fredag

Åh, gud vad jag tycker om eurodance, den är nog den bästa musiken jag vet. Sitter här nere och diggar i min ensamhet (:P).
Vet ni? Igår shoppade jag för nästan 500:-. Det blev en ny bikini, en korallfärgad tuptopp, ett par svarta "finbyxor" som går till knäna. Gina Tricot & H&M blev offer för min shopping igår. Kan visa hur det ser ut någon dag! Men idag, på Cajsas partaj, så ska jag ha på mig det nya, så det blir väl bilder på det som ni kan se sen.

Tubtop 49:-
Byxor: 124:-
Bikini: 98:-


Jag är inte så dyr jag. Shoppar det billigaste på marknaden..typ.

Igår tittade jag på en film vid namn Säg att du älskar mig. Sett den? Enligt mig var den väl, hyfsat dålig. Det som hade någon betydelse för filmen hände i början och varade i typ 2 minuter, sen var resten bara seg skit. ;D Men, det var mysigt! =D

Tonight...Cajsas place! 10 st blir vi hehe, och jag har 0 koll på vad vi ska göra. Kubb och pizza m.m. Men, det blir nog trevligt. Jag får träffa min älskade Emelie som jag inte sett på år & dar känns det som, härligt! Även hennes älskade Sebastian som jag vill träffa. Fast, jag vet inte om jag vågar. Emelie har tydligen berättat ALLT om mig, det kan ju bli lite pinsamt...Men, det ska nog gå bra!

Pusspuss

Stay with me, don't fall asleep too soon..

                                            Datum: 2008-07-17 Tid: 11:18:35 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer

Snyggingar

Uppe med tuppen idag. Bussen till Skövde går 12:25 och jag ska dit med Cajsa & Marie. Det var längesen vi gjorde något tillsammans bara vi tre, förutom några korta snack på någon timme eller två. Men nu blir det en dag i Skövde och vi ska förhoppningsvis införskaffa oss lite nya plagg till i morgon. (Cajsa ska ha lite partaj hon!)
Letar inte efter något speciellt, behöver inget speciellt, men jag kanske hittar något roligt. Förhoppningsvis! =)

Jag har läst ut den jävlahelvetesförbannade bokjäveln nu! Den....sög. Men ÄNDÅ vill jag se filmen, ska försöka få tag på den. "Sova hos fienden"..

Jag vägde mig nyss förresten...:P När jag hade halsfluss så gick jag ju ner 4 härliga kg, men de har jag ju såklart gått upp nu igen...TÄNKTE jag. Det hade jag icke, endast 2 kg. Så lycklig jag är! =) Men, man ska inte vara utseendefixerad (även om det är lite för sent för min del..) Jag är nöjd & glad! =)
Jag tänker inte yttra mig om min vikt, men det är väl..lagom antar jag!

Förövrigt så saknar jag min älskling. Jag måste ha musik hela enkelt, det håller inte med en Nokia 3310. HAHA vad jag klagar idag! Men nejdå! Det kanske bara verkar så, jag är faktiskt glad. =D

Hepphepp, nu ska jag göra mig i ordning! Rota fram plånbok, nycklar, busskort m.m.

Puss & kram på er! :)

Havet

                                            Datum: 2008-07-16 Tid: 13:40:18 Kategori: Photoshop Kommentarer: 6 Kommentarer

Den här bilden är jag nöjd med!
En "fotograf" måste kunna ta ur alla vinklar, här låg jag på stranden precis vid vattnet. :P

Astrologi

                                            Datum: 2008-07-16 Tid: 13:34:08 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer
VATTUMANNEN 20/1 - 18/2

LOVE IN THE AIR!
Se fram emot sommarens absolut flirtigaste period när såväl Venus som Merkurius ser till att allt kan hända på kärleksfronten. De spelar ut hela ditt spektrum av känslor nu när alla de mysiga planeterna är på din sida. Se livet som ett smörgåsbord där du kan välja och vraka mellan rätterna. Fullmånen den 18: kan innebära en positiv vändpunkt i din relation eller vara dagen då den du väntat på tar initiativ. Härliga intensiva möten med mycket romantik utlovas.

Hoppsan! Vilken tursommar! ;P

Liseberg

                                            Datum: 2008-07-16 Tid: 12:07:30 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Hej snyggon

Solen skiner, jag sitter vid datorn -underbart.
På måndag ska jag åka till Göteborg med familjen (jag gör mycket med min familj nu i sommar..) och gå på Liseberg i 2 dagar. Otroligt roligt, men jag hoppas att allt står kvar så att inte fler karuseller rasar ihop. :P Så komiskt egentligen. Tänk dig att du sitter i Kanonen och precis när du sitter uppochner så ramlar stolen av...AJ!
Peppar peppar så har ingenting gått sönder när jag har suttit där i alla fall.

Läser för fullt förresten, Sova hos fienden heter boken. Omkring 300 sidor och jag läser aldrig ut den, störande. Har legat och läst, morgon & natt i flera veckor nu utan att det händer något. Boken är ju fruktansvärt tråkig om jag får säga det själv...vill nästan se filmen istället...

Ojoj, nu var det mat!
Puss & kram

Rainbow rasade ihop!

                                            Datum: 2008-07-15 Tid: 23:11:04 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer

Vid 17.37 kom larmet. Karusellen Rainbow på Liseberg totalhavererade och 30 personer fördes till sjukhus med varierande skador.
- Ett antal personer slungades ur attraktionen, ytterligare ett antal klämdes fast då korgen tippade framåt, skriver polisen i ett pressmeddelande.


Tretton ambulanser, en ambulanshelikopter, tillsammans med flera patruller från räddningstjänsten och polisen håller just nu på att hjälpa skadade efter en olycka på Liseberg på tisdagseftermiddagen.
 
Störtade ner
Åkattraktionen Rainbow bröts sönder på ena sidan och föll ner i marken. En räddningsledare som GT pratat med på platsen berättar att "soffan" slagit i marken när den gick ner. När den sedan gick upp igen lossnade en del i karusellen och "soffan" störtade ner mot marken igen.
Peter Andersson, jourhavande parkchef för Liseberg, misstänker att ett kugghjul lossnade från karusellen.
 
"Några skrubbsår"
- Jag var nästan först på plats och som jag uppfattade det var ingen allvarligt skadad. Någon hade slagit i huvudet, några hade skrubbsår på benen och många var chockade såklart, säger han.
36 personer befann sig i attraktionen och 30 stycken fördes till sjukhus med varierande skador.
- Ett antal personer slungades ur attraktionen, ytterligare ett antal klämdes fast då korgen tippade framåt, skriver polisen i ett pressmeddelande.


Allvarligt skadade
Polisen uppger också att ett 30-tal personer har förts till sjukhus.
Enligt presstalesmannen på Sahlgrenska sjukhuset, Robert Sjölund, har åtta personer förts till dem. Tre är allvarligt skadade och fem lindrigt skadade.
- Men även ett tiotal som är chockskadade, säger Robert Sjölund.


Källa 

If I thought you'd ever change your mind

                                            Datum: 2008-07-15 Tid: 23:05:57 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer

Heej pussgurkor!

Allt väl med er?
Jag vet...ett aningens sent inlägg kan tyckas, men jag har faktiskt haft ganska "fullt upp" idag om man kan säga så. Dagen började med att jag vaknade runt 10 och det första jag gjorde var att lyssna på musik från mobilen..(den enda musiken jag har tillgänglig i mitt rum). Runt 11 steg jag upp, åt lite frukost och gjorde mig sedan i ordning.

1 mötte jag Linus (HAH nu skrev jag ditt namn!:P) och vi åkte till Skövde. Vidare till Elgiganten och lämnade in min älskling..Usch vad jag kommer sakna dig baby <3. Det jag pratar om är alltså min mobil som nu ligger inne och ska lagas. Får förhoppningsvis en ny knappsats och kanske, om jag har tur, en helt ny lur...meeeen...skulle inte tro det. :P

Tittade lite i en djuraffär, käkade på Mc Donalds (kom på min svenskalärare Susann med att köpa glass där!) och sedan åkte vi tillbaka till kära Hjo. Såg två filmer, The happening & Morgan Pålsson Världsreporter. Den sistnämnda filmen såg jag senast igår, i bilen på vägen hem från Skåne. En underbar film som jag kan se om och om igen. Däremot så var The happening något lite...märkligare? Den var äcklig! Människor dödade sig själva på grund av någon bakterie. Har ni sett den?

Tittade lite på Allsång på skansen nu ikväll, och har inte gjort så mycket annat. Kanske dags att sova...aa jag gör nog det. ;P

Fast förresten! Ett till inlägg innan jag somnar! :)

Jag hatar skånska.

                                            Datum: 2008-07-14 Tid: 22:04:23 Kategori: Photoshop Kommentarer: 5 Kommentarer

Strandbild på mig i nya solglasögon.

Jag och mina blombilder..

Men trodde ni att jag kunde hålla mig borta?

Det kunde jag inte som ni märker.

Jag smygfotade några söta barn på stranden..

Jag älskar den här bilden.

Den har sin charm.

Såpbubbla - Adam

Vallmo längs vägen..

Turning Torso, läskigt..

Jag fann en liten sko i storlek 20 på stranden.

Hallon, hallon, Skåne är fullt av hallon.

En vecka i Sjörup:
Sommarstuga Jordgubbar Hav Cider Sten Sol Nokia 3310 Regn Svalor Eddie Meduza Stens Huvud Penicillin Harar Gärden Helsingör Öresundsbron Färja Malmö Kivik Kamera Thé Frisbee Grilla Vind Bil Godis Strand Måsar Kamera Sova hos fienden

En hyfsat trevlig vecka med familjen, utan dator. Det behövde jag, har redan bättre syn. Dock skriver jag bra mycket sämre på tangentbordet..Fler bilder dyker upp, håll utkik!
Puss!

Mirror Mirror

                                            Datum: 2008-07-06 Tid: 14:00:56 Kategori: Blandat Kommentarer: 2 Kommentarer


Är det bara jag, eller är idag en väldigt trist dag? Sitter ju nästan här och blir deprimerad.
Inte riktigt kanske..:P
Jag undrar hur många av dagens levande varelser som känner sig deprimerade? Alltså på riktigt, deprimerade, inte bara något man säger för att få uppmärksamhet..
Hur många % tror ni?

Mosing

                                            Datum: 2008-07-06 Tid: 12:31:20 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer


Ååh=( Du är saknad lilla Moa. :'(
02-03-15 - 06-10---
Bara 4 år gammal..

Now you're in and you can't get out!

                                            Datum: 2008-07-06 Tid: 11:39:25 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Allergiker, icke-allergiker..
Vilka ni än är så..Hej! :)

Idag regnar det ute, vilket är helt underbart. Huset håller på att städas och tvättas medan regnet öser ner utanför. Det är ju när det regnar ute som det känns helt okej att städa, annars är man ju hellre...ute eller något annat.
Imorgon drar vi! Ner till lilla mobbade Skåne ska jag. Stanna där i någon stuga i 1 vecka med familjen, hur kul låter det på en skala?
Hoppas på bra väder så att jag kan få lite färg i alla fall, men antagligen kommer det säkert regna och jag kommer sitta inne och spela..schack?!

Förövrigt så ligger katten på Tv:n och myser med sina gulliga tassar..<3

När jag låg i soffan förut och åt frukost, så hade jag på MTV under tiden. Där var det något speciellt program med bara Avril Lavigne. Då slog det mig! En del låtar med henne är ju helt okej, underbart bra nästan.
Självklart så tar jag med mig kameran ner till Ystad så det kommer antagligen dyka upp några 100 kort här på..närbilder på blommor..:P Haha nej men, ska väl ta på lite annat också. Vattnet, mig själv, familjen, stugan, upplevelser osv. Håll utkik hah!

Later!

Melinda Isabella Cecilia Andersson

                                            Datum: 2008-07-05 Tid: 16:57:20 Kategori: Photoshop Kommentarer: 3 Kommentarer

Här är fotografen..

Fota på speglar

                                            Datum: 2008-07-05 Tid: 16:54:55 Kategori: Blandat Kommentarer: 5 Kommentarer
Som ni märker så har jag fått en nytt intresse. Lägga saker och ting på speglar och fota det..Antagligen går väl det över snart, men rätt häftigt är det ändå trots allt.

My heart will go on

                                            Datum: 2008-07-05 Tid: 16:52:23 Kategori: Photoshop Kommentarer: 0 Kommentarer


Säg inget, men jag stal en ros ur en trädgård för några dagar sedan..

Drömkille?

                                            Datum: 2008-07-05 Tid: 12:48:38 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Jösses, jag satt här och tittade igenom min blogg lite, och hittade till min förfäran en gammal lista som jag fyllde i i oktober förra året. Jag kan ju säga som såhär, den gäller inte längre. Jag har helt ändrat mig, kanske inte går så mycket på utseendet längre?

Drömkille DÅ:
1.Brunett, blond eller rött? - Brunt =)
2.Längre än 1.60? - Haha jo gääärna :P
3.Ögonfärg? - Bruna eller gröna :D
4.Sminkad? - Det beror på, det är snyggt på vissa..
5.Gillar att shoppa? - Jao ibland. Inget kul om det är en shoppingtönt :P
6.Fotbollsnörd? - Heeelst inte...inte överdrivet mycket iaf.
7.Pratglad? - Jaa ! Men han ska inte prata hela tiden! ;)
8.Intressen? - MIG (hehe), musik och djur typ :)
9.6pack? -Inget måste, men visst äre snyggt om det finns lite muskler^^
10.muskulös? njaao
11. Hål i örat? - Aa det är snyggt tkr jag ;D
12.fest kille? - Jao ganska =)
13.Punkare? - Njae..
14.Tatuerad? - Ah det är fint, men inte för många...och INTE färg..
15.Får han vara piercad? - Jao klart han får..
16.har du hittat en sån här kille? - Tror de :)

Drömkille NU:
1.Brunett, blond eller rött? - Spelar ingen roll, bara HAN passar i det.
2.Längre än 1.60? - Jo, det måste han vara.
3.Ögonfärg? - Bara de har liv så går allt hem!
4.Sminkad? - Det beror på, kajal eler concealer. Men, endel passar i det. Men inte överdrivet bara.
5.Gillar att shoppa? - Nej, faktiskt inte. Inte så jättemycket...
6.Fotbollsnörd? - Helt okej.
7.Pratglad? - Jodå! Men som jag skrev på förra, inte prata FÖÖR mycket. Eller, det beror på vilket sätt...och VAD han pratar om...
8.Intressen? - Mig (det håller i sig;D), musik, djur, roliga saker!
9.6pack? -Inget måste, men visst! Det skadar inte!
10.Muskulös? Inget måste...
11. Hål i örat? - Det är fint, men som sagt, behövs inte.
12.fest kille? - Nej, hellre gilla att mysa hemma vid Tv:n.
13.Punkare? - Nä..
14.Tatuerad? - Ah det är fint, men inte för många...och INTE färg..
15.Får han vara piercad? - Jao klart han får..
16.Har du hittat en sån här kille? - Man vet aldrig ;D

Lördag

                                            Datum: 2008-07-05 Tid: 12:25:30 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Hej snyggingar

Idag är det lördag, och det betyder att, jag sitter vid datorn. As usual. Vaknade runt halv 10 och gick ner och tittade lita på Jalla Jalla, en underbar film. Fick i mig penicillinet och sedan raka vägen till datorn. Finns egentligen inte mycket mer än så att säga om den här dagen hittills.

Igårkväll däremot, var det riktigt roligt. Med tanke på att jag har varit sjuk så har jag inte kunnat träffa mina snyggingar. Igår såg jag dem alla, i alla fall nästan alla. Det började med att Cajsa & Marie kom till mig, C var varm som vanligt efter en svettig cykeltur till mig. Sedan gick vi (jag iförd en pyjamas..) till Emil. Där fick jag känna på en konstig knöl som C hade vid höften, och där sprack mina drömmar om att bli sjuksköterska. Jag klarade inte av det. Jag fick typ rysningar i hela kroppen och började hoppa upp och ner. xD
Sedan blev vi ett gäng, käkade pitabröd, tittade på när Emil och Johan badade i Vättern. 18 grader kallt...Fyfan! Riktigt hurtigt av dem! ;D Haha, det var faktiskt riktigt roligt att se....Nu går jag inte in mer på det. :P

Gick vidare till skolan (där vi alltid är..!!) Jag och Cajsa kissade på någon gräsplätt och gungade lite..Jag överraskade mig själv. Jag är starkare än vad jag tror! Jag klarade av att komma upp på en gunga som Johan hade svingat upp ganska högt. Ooh, jag är så stolt. Men sedan...kom jag inte NER. Det var ju inte så jäkla rockigt kanske...Satt där med världens handsvett och var livrädd haha. Efter många tappra försök att komma ner och olika tankar och funderingar, fick Johan tillslut bära ner mig. Pinsamt för mig, jobbigt för honom, men jag kom ner i alla fall. (TACK!:))


Haha titta! En liten hjälte! =D
Nu la jag inte ut kärringbilden i alla fall! ;D ;P

Nu måste jag göra något vettigt! Puss & Kram

I found pictures!

                                            Datum: 2008-07-04 Tid: 17:06:27 Kategori: Photoshop Kommentarer: 2 Kommentarer


Underbart

Nästan frisk!

                                            Datum: 2008-07-04 Tid: 16:53:42 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Heej ungdomar/vuxna

Klockan närmar sig kvällen och jag kom nyligen på att Cajsa kommer hit runt 19 för att hämta ett fritidskort. Det är mitt fritidskort som hon ska få låna. Snäll som jag är ibland..;D
Var alldeles nyss i Tibro och hämtade ett ID-kort. YES, äntligen har jag en identitet, och mitt förarbevis är äntligen giltigt. ^^ Illa nu att jag sålde moppen bara..Var även inne i djuraffären de har där och spanade in lite ödlor. Jag tycker så grymt synd om dem. 2 hyfsat stora ödlor, har stått där i buren nu jättelänge. De står på 2 ben, de andra två på någon kant, och tittar ut i affären. Eller förresten, inte ens det, de tittar på någon hylla med hundmat. Stackars dem..

Jag tycker att det är roligare att titta på spindlar, ödlor, sköldpaddor osv, än vad det är att kolla på gnagare/fisk m.m. Tycker inte ni det?

Förresten, intressanta kommentarer på frågan nedan! Tack för att ni tog er tid! ;D

Har jag sagt att jag har världens ogosigaste katt? :)


Nåja, i alla fall ibland. Just på den här bilden är hon riktigt gullig. Ligger i kökssoffan på en kudde och myser riktigt.
Nu känner jag mig tråkig, jag bjuder på en bild fårn Klings kök...


I know...:P

Killar, hör upp!

                                            Datum: 2008-07-04 Tid: 12:14:14 Kategori: Blandat Kommentarer: 9 Kommentarer
Jag vet allt en del killar som läser min blogg, nu kommer ni inte undan! Ni brukar inte kommentera så mycket heller, men nu måste ni göra det!

Är det fint med för smala tjejer? Är det fint när revbenen sticker ut?

Nyduschad

                                            Datum: 2008-07-03 Tid: 20:43:02 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Hej på er  ♥

Ännu en hyfsat ointressant dag har passerat i mitt liv, vad har jag gjort? Tagit lite bilder ute i trädgården (brukar få en kick då & då och bara fota gärnet!), legat i solstolen i några minuter. Tror inte att det tog särskilt mycket, men tillräckligt för att huden ska lukta bränt. Klappat Missan, läst lite ur boken Sova hos fienden,  ätit Päronsplitt. Ni anar inte hur otroligt skönt det är att äta glass när man har ont i halsen..Jag tog mig nyss en dusch också och satte i en hårinpackning. Frisören sa att jag borde göra det ibland, så jag följer hennes råd. ;D

Justde, det roligaste av allt idag. När jag åt lunch idag, satte jag mig i soffan och slog på en DVD-film från Kanarieöarna. Det var längesedan jag var där nu, i januari. Jag är helt värdelös när det gäller att medverka i filmer, men jag var ganska rolig ändå. Tillräckligt för att jag skulle kunna sätta all mat i halsen och spruta ut att dricka i soffan. Jag vill tillbaka.<3 Jag ska banne mig åka dit en gång till, men då ska jag vara frisk.


Jag (i grön bikini), Adam, Hanna

Bär

                                            Datum: 2008-07-03 Tid: 19:16:07 Kategori: Photoshop Kommentarer: 0 Kommentarer

Visste ni att det finns vita smultron? Det visste inte jag förrän idag..

Ett ensamt körsbär. Ibland är man ensam

Hur vet du att du är ett pucko?

                                            Datum: 2008-07-03 Tid: 18:49:32 Kategori: Sjukt/roligt Kommentarer: 3 Kommentarer

1. Du blev påkörd av en parkerad bil.
2. Du tror att det iskuberna som håller frysen kall.
3. Det tar dej 2 timmar att kolla på en 60 minuters film.
4. När du gick på discot där man skulle vara över 18 tog du me 17 av dina kompisar.
5. Du ville ha en ny munk eftersom d var hål i den förra.
6. Du ringer nummer-upplysningen för att få numret till 112.
7. Du ställer dej på en stol för att höja ditt IQ.
8. Du snubblar över en sladdlös telefon.
9. Du säljer bilen för att få pengar till bensin.
10. Du kastar en sten mot marken o missar.
11. Du försöker dränka en fisk.
12. Du köper en sol-driven ficklampa.
13. Du blev inlåst i en livsmedelsäffär, o svalt ihjäl.
14. Du går baklänges i motvind för att få känslan av att gå i medvind.
15. Du har Mr Bean som största idol, eftersom han har så smarta idéer.
16. Du hoppar bungyjump utan lina eftersom du inte litar på gummiband.
17. Du sparar alla kärnor från frukter du äter och tror att du har världens största kärnvapensamling.
18. Du tror att om storkarna utrotas dör oxå människosläktet ut.
19. Du skolkar på håltimmarna.
20. Du tror att marsvin är ett utomjordiskt vin.
21. Du låser dörren och slänger nyckeln genom brevinkastet för att inte tappa den.
22. Du blinkar så sällan som möjligt för att spara på ögonlocksmusklerna.
23. Du ramlar nerför trappor eftersom det går fortare än att gå...
24. Du häller tvättmedel över tv:n när de visar dokumentärer för du tror du ska få se en dokusåpa.
25. Du bär alltid flytväst när du surfar på internet.
26. Du säger till världens biffigaste dörrvakt att han borde dra ner på steroiderna.
27. Du glömmer bort att andas.
28. Du spelar piano med en gurka i fickan och tror att du spelar squash.
29. Du övar på att nicka med ett bowlingklot.
30. Du räcker upp långfingret istället för tummen när du ska önska folk lycka till.
31. Du orkar läsa igenom en hel puckolista

17 år och mamma

                                            Datum: 2008-07-03 Tid: 18:26:39 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Britney Spears och hennes familj hann hem till Louisiana i precis rätt tid för igår morse så födde Jamie Lynn Spears en liten dotter! Maddie Brian som flickan kommer att heta föddes halv tio på torsdagsmorgonen på ett sjukhus i Mississippi, nära Kentwood där Jamie Lynn och hennes fästman Casey Aldridge bor. Jamie Lynn avslöjade att hon var gravid december 2007 och förlovade sig sedan med sin pojkvän Casey i mars i år. Det unga paret har precis köpt ett hus i staden Liberty, Mississippi där Aldridge gick i skolan. Detta enligt People.com. Grattis Jamie Lynn och Casey!
http://www.posh24.se/jamie_lynn_spears



Lite skrämmande ju! Hon är yngre än mig och har redan barn, undrar hur jag skulle se ut med en gravid mage. ;P

Hos dig är jag underbar

                                            Datum: 2008-07-03 Tid: 17:51:30 Kategori: Photoshop Kommentarer: 0 Kommentarer

Vinbär

Ros

En rosa blomma

Svullen halsmandel

                                            Datum: 2008-07-03 Tid: 17:35:36 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer
Hej mina små älsklingar

Jag vet inte riktigt varför jag döpte inlägget till det jag gjorde, kanske eftersom det är så? Så grymt, jäkla äckligt är det! Den syns verkligen, helt vit och...spräckt? Är det ens möjligt?

Hur som helst. Jag sitter här och överväger om jag ska ta mig en bulle eller inte. De ligger i frysen så söta och fina, det enda negativa med dem är att de är från Hjobagar'n.
Fabians kompis Chris (hur fasen stavas det?) jobbar nämligen där, och han sa ju inte alltför bra saker om det stället. "Fåglarna flyger in och pickar och bajsar på all deg."
Fräscht! Nepp. Jag kom på mig själv med att jag har ätit väldigt mycket bröd därifrån, undrar hur mycket avföring från fåglar jag då har fått i mig i mitt liv. Usch, jag blir äcklad när jag tänker på det. Men, allting här i världen kan inte vara fräscht, inte ens jag...:P

Puss

Sexsnack

                                            Datum: 2008-07-03 Tid: 17:04:50 Kategori: Blandat Kommentarer: 0 Kommentarer

Alla ni som känner mig, vet ju mycket väl att jag mycket och ofta pratar om...sex. :P

Lite pinsamt egentligen, jag vet inte varför det blir så. Dock snackar jag inte bara om det med kompisarna, utan även med familjen (!!).
Förut i alla fall så snackade jag med en lite grabb på msn om det, riktigt roligt faktiskt. Jag fick för mig att jag skulle spela cool, och skrev lite bitchigt:
"Jag lovar att jag har haft sex fler gånger än vad du någonsin har!"
Detta trodde han naturligtvis inte på, och sa att han nog hade haft det x antal fler gånger än mig, även om jag inte tror det. Jag fortsatte med:
"Kan så vara att du har varit med många fler än jag, men jag har ÄNDÅ haft det fler gånger!"
Han (som jag inte nämner namnet på) har nämligen haft det med fler än 20, vilket jag inte har, verkligen inte. Sedan kom vi in på andra grejer, såsom hur många gånger om dagen man haft sex. Nu litar jag ju inte riktigt på den här killen, men det är ändå ganska roligt att skriva om det. Runt 10 gånger sa han, okej det var nog mer än mig då...Illa. Är jag en mes nu? :P
Jag fortsatte med:
"Jag har varit med 2 stycken...på SAMMA DAG!"
Vet ni vad han svarade? :O
"Aa, jag med, samtidigt! Trekant!"
Det var mer än vad jag har gjort. Haha jag sitter och skrattar bara jag skriver det här. Trekant är nog, ingenting för mig. Det vill jag inte testa..:P

Det var det samtalet det...Undrar vad som kommer härnäst?

Fascination

                                            Datum: 2008-07-03 Tid: 13:37:41 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer

Den här låten är helt underbar. Man blir sprallig & på bra humör, det kan jag behöva en dag som denna!
Jag diggade för fullt till denna låt senast jag körde bil, höll på att fara av vägen. xD

Sjuka bilder ;P

                                            Datum: 2008-07-03 Tid: 13:22:19 Kategori: Photoshop Kommentarer: 0 Kommentarer

Såhär sjuk har ni aldrig sett mig innan :P Förstår hur blev jag är.
(Jag vet, jag ser ut som vanligt)


Luggn ligger som den ska..;P Jösses ja..

Halsfluss..

                                            Datum: 2008-07-03 Tid: 13:13:20 Kategori: Blandat Kommentarer: 1 Kommentarer
Heeej på er kääääära, underbara människor! :)

Nu, är jag tillbaka igen. Läget är som såhär, jag är grymt sjuk. Kommer ni ihåg det inlägget då jag skrev att Sebastian vr sjuk? Nu är jag det också, en rejäl halsfluss som seriöst, tar död på mig.
Jag tar väl det hela från början:
Måndag: Känner att det svider i halsen när jag sväljer, jobbigt. Ringer doktorn som säger: för tidigt för att kunna se om du är sjuk, återkom i morgon.
Tisdag: Har inte sovit något på natten, så runt 04:00  går jag ner i köket, tänker ta en Ipren, men spyr istället ut ALLT jag har i magen i diskhon. (Jag vet, lite äckigt..) Somnar dock i soffan i ungefär 4 timmar, skönt med lite sömn. Vaknar, dricker någon klunk, spyr igen. Får komma till doktorn och de tar stick i fingret, kör ner en lång tops i halsen och jag får ligga kvar på "sjuksängen" eftersom jag inte kan röra mig. Pappa åker till apoteket och skaffar någon vidrig medicin som jag inte kan få ner (spyr ju upp allt jag har). Anledningen till att jag spyr upp allt är att halsmandlarna är så pass svullna att de trycker på kräkreflexen. (Kan ju även meddela att det är så pass svullet, att inte ens gomseglet syns..)
Bestämmer att jag ska åka hem och prova att ta penicillin ändå, om det inte funkar, dvs att den kommer upp igen, får jag åka in till KSS och få dropp istället.
Sagt & gjort, åker hem, tar penicillin, spyr upp den, åker till sjukhuset. Där inne är det SJUKT mycket människor ( på akuten då) Väntar någon timme, sedan kommer en urgullig kille och frågar hur jag mår. Jag svarar: VÄLDIGT DÅLIGT! Får då komma in och lägga mig på en säng och vila lite.
Haha, sen får jag ta några suppar i rumpan istället för vanliga tabletter eftersom de kommer upp igen. Trodde att det skulle göra jätteont och var nära att säga till mamma: men jag har aldrig haft analsex! Dock lyckas jag hålla mig och inte uttala mig något om mina sexvanor inför min mor.
Kommer in i något jättemysigt rum med fönster och någon Micke och Molle-affisch i taket. Där ligger jag en stund, sedan kommer en doktor in (kvinna) och kollar min hals. Tydligen hade doktorn i Hjo sagt att jag hade en halsböld (riktigt läskigt eftersom man då måste sticka hål på halsen för att få bort allt var..) Men doktorn i Skövde kunde dock konstatera att det rörde sig om en helt vanligt, otroligt jobbig, halsfluss.
Nu hade det gott väldigt många timmar sedan jag senaste spydde, så det var ju bra. Eftersom det var så ont om plats på sjukhuset så tyckte de att det bästa vore om jag åkte hem, så det gjorde jag...;P
Onsdag: Döda mig, snälla döda mig. Seriöst, går inte smärtan från HELA kroppen bort snart, så hänger jag mig.
Torsdag: Döda mig...nejmen, usch. Jag har tagit penicillin nu och någon värktablett som tydligen ska göra susen. Fan också! Nu när det är soligt och allt så, får jag inte sola. Kroppen får inte bli varmare än vad den redan är. Febern går upp & ner mellan 39 - 36, jobbigt hörrni.

VARFÖR kan jag aldrig bli lite sjuk? Jag blir alltid sådär sjukhus-sjuk. Jag tror att Gud vill döda mig, eller sätta mig på prov...Hmm, läskigt. Aja, nu vet ni läget i alla fall. Har fått i mig lite mat som tur är. Det enda positiva med det här är väl att jag har minskat i vikt med 4 kg. Antagligen kommer jag gå upp dessa snart igen, men det är ju en bra bit på vägen ner.

I måndags läste jag mitt horoskop, lite roligt, det stod följande:
Juli börjar lugnt och harmoniskt. Astrologiskt syns inte ett moln på din himmel. Nu erbjuds du möjlighet att vila och njuta av sommaren. Att påbörja en hälsokur, diet eller träning är optimalt för du kan känna av resultatet omedelbart. Ifrån den 13 juli och perioden ut färgar sensuella Venus energi i ditt liv. Kärlekslivet påverkas gynnsamt och människor attraheras av dig nu. Nytändning för er som har en relation eller ett möte med en alldeles ny person väntas..

Det roliga är ju självfallet: Att påbörja en hälsokur, diet eller träning är optimalt för du kan känna av resultatet omedelbart. Hah xD

Ta hand om er, jag hoppas att ni mår bättre än mig. Puss puss <3